България

Журналистът на NOVA NEWS Ивелина Кунчева е „Мисис Дама на годината“ (ВИДЕО)Вижте кои бяха останалите наградени по категории

На бляскава церемония в столицата бяха връчени наградите за бизнес постижения „Мисис Дама на годината“. Сред отличените са онези жени, които се борят и успяват, за да докажат себе си сами.

В категорията Медии и журналистика отличена бе светският журналист на NOVA NEWS Ивелина Кунчева.

Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили. Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те създават работни места. Те дават кураж на другите и най-вече – те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден.

“За мен бе истинско удоволствие да бъда отличена на това прекрасно събитие. Не очаквах това да се случи, защото отразявах събитието в последните 4-5 години. Всяка една дама е успяла посвоему в своята сфера и не си е представяла, че е една от тях.

Ива Кунчева споделя, че в категориите за благотворителност и за медии, наградените са специално поканени и отличието е изненада.

ИСТОРИЧЕСКИ УСПЕХ: Мария Бакалова получи номинация за “Оскар” (ВИДЕО)

Над 80 дами бяха кандидатките за разпределение в 32 категории, но от тях журито реши да награди само 11. Пак по традиция гостите на вечерта  бяха посрещани с чаша шампанско  Cardinal предоставено ни лично от Таня Китик ,съсобственик на компанията производител . Не се наруши и традицията  към 5 – степенната вечеря сомелиерът Т.Димитров да представи към всяко ястие подходящото вино .Вината тази година бяха предоставени от Mega Spileo – едно от най- награждаваните марки вина със златни медали от световните изложения.Първите сведения за винарната в едноименият гръцки манастир датират от далечната 1550 година.   Наградените  получиха  подаръци от Рефан ,Mega Spileo,Evolution Aesthetic &Laser Center.

За доброто настроение на гостите се погрижи първият носител на титлата мистър дядо Иво Танев. Средствата събрани от благотворителният търг бяха предоставени на  неправителствена организация в обществена полза, която подкрепя и подпомага българските деца за достоен и пълноценен живот, предоставяйки им възможности за развитие и усъвършенстване в лицето на Богдана Желявска.

СВЕТОВНА СЛАВА: Пътят на Мария Бакалова от “Меден рудник” до “Златен глобус”

Водеща на събитието беше тв водещата Нели Пандилова.Медия

Журналистът на NOVA NEWS Ивелина Кунчева е „Мисис Дама на годината“ (ВИДЕО)
http://novanews.bg

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *