Бизнес

Първият виртуален бизнес панаир – от 25 до 28 ноемвриПървият Онлайн Панаир BLACK FRIDAY FAIR в подкрепа на българския бизнес ще се проведе от 25 до 28 ноември.

Различни бизнеси ще могат да представят техни оферти в специално организиран и създаден Онлайн Панаир.Balkan Fair Online организира,
Първия Онлайн Панаир BLACK FRIDAY FAIR в подкрепа на бизнеса в България.

Ще предоставим възможност на бизнеси, да представят техни оферти в специално организиран и създаден Онлайн Панаир, разказа Александър Стоичков, собственик на фирмата организатор. “Решихме да подпомогнем с труда си, с пари не можем да помогнем, но с време и умения можем”, разказа за CITYNEWS Стоичков.
Организираният виртуален панаир ще се проведе от 25 до 28 ноември. В него могат да се включат всички бизнеси – услуги, храни и домашни потреби и др.
“Заради всичко случващо се, непрестаните ограничения на бизнеса и голямата възможност от фалити и оставане на хора без работа организираме този панаир. Надявама се, че ще помогнем по някакъв начин защото и ние самите сме бизнес и виждаме колко е трудно съществуването в последните две години. За посетителите ще има специални онлайн оферти за черен петък, подредени в дигитални палати с лесно и удобно ползване.


LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *