Любопитно

Избират Мис Варна 2021 днесНад 600 гости ще станат свидетели на дългоочаквания спектакъл по повод шестнадесетото издание на престижния конкурс за красота Мис Варна, който ще се проведе тази вечер в морската столица.

Грандиозният спектакъл, подготвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието, е част от ежегодния Фестивал на модата и красотата 2021, който тази година се провежда с финансовата подкрепа на фонд “Култура” към Община Варна.

Церемонията започва от 21 часа тази вечер в лятната градина на комплекс Морско казино, където ще бъде избрана “Мис Варна” 2021, сред двадесет варненски красавици. По традиция победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс “Мис България” в края на септември месец.

В ролята на водещ ще влезе популярният актьор Симеон Лютаков, а специален гост на събитието ще бъде оперната звезда Илина Михайлова.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за първи и втори тур на конкурса са създадени специално за участничките в него от талантливите дизайнерки – Весела Василева – Veteida /І тур/ и Мирена Чакърова – модна къща Мира Вижън /ІІІ тур/, а аксесоарите към роклите са изработени от Радапола. Във вторият решаващ тур, миските ще дефилират с бански костюми на Avangard, а обувките се правят по поръчка от дизайнерите на Sara Pen.

И тази година присъстващите ще станат свидетели на една нестандартна хореография и ефектен стайлинг на миските, а оригиналните превъплъщения на професионалните танцьори от балет “Арт Денс” и двадесетте претендентки за титлата МИС ВАРНА 2021 ще пренесат многобройната публика в един свят, подвластен единствено и само на Нейно Величество – Красотата!

Освен титлата Мис Варна 2021 ще бъде излъчена и Мис интернет Варна 2021.

Гласуването за нея стартира на 14 август на сайта и ще приключи след третия заключителен тур.


LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *