Любопитно

Tweeter се пошегува на гърба на срива на останалите социални мрежиFacebook, Messenger, Instagram и WhatsApp се сринаха в понеделник , малко след 18ч. В продължение на часове десетки милиони потребители не успяха да влязат в профилите си.

Според сайтове, които следят трафика в интернет, проблемите на трите приложения са започнали още към 18 часа българско време. След това настъпил пълен срив на услугите.

От конкурентната социална мрежа – Twitter се пошегуваха на гърба на колегите си като пуснаха съобщение – “Здравейте буквално всички”.

Facebook, Instagram и WhatsApp възстановиха работа шест часа след срива. Безпрецедентното прекъсване на достъпа до трите платформи, които са собственост на Facebook предизвика хаос и създаде проблеми на много хора по целия свят.

Засега компанията не посочва каква е причината за кризисната ситуация.

Състоянието на собственика на Facebook Марк Зукърбърг се е стопило с повече от 6 милиарда долара само за няколко часа заради спада в цената на акциите на компанията на борсата.

Facebook, Messenger, Instagram и WhatsApp вече се завърнаха онлайн. Съжалявам за днешното прекъсване – знам колко разчитате на нашите услуги, за да се свързани с близките си, написа Зукърбърг на профила си в социалната мрежа.


LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *