Любопитно

Брадли Купър проговори за романса с Лейди ГагаНяма никакво съмнение, че римейкът на “Роди се звезда” от 2018 г. пожъна небивал успех, а свидетелство за този факт са множеството номинации, които получи, в различните категории на за най-престижните филмови отличия.

Лентата обаче привлече всеобщото внимание и по друга причина, а именно осезаемо силната химия между Лейди Гага и Брадли Купър, превъплътили се в основните действащи лица в историята, благодарение на която тръгнаха слухове, че двамата имат интимни отношения извън големия екран.

По онова време обаче холивудската знаменитост отказа да коментира темата, оставяйки изпълнителката на “Bad Romance” да се справя сама с атаките на различните медии, решени да разнищят случая. И така, докато блондинката упорито опровергаваше предположенията, че тя е причината за края на връзката между нейния колега и партньорката му, Купър пазеше мълчание… продължило чак до днес – цели три години по-късно.

В скорошно свое интервю пред “The Hollywood Reporter” синеокият артист най-после си позволи да говори по този въпрос, макар и малко. Той разясни защо вместо на раздаването на призовете в “Dolby Theatre” да пеят обърнати към публиката, двамата с Лейди Гага изпълняват хитовото парче от продукцията сякаш един на друг, като накрая той дори сяда плътно до нея на големия роял, притегляйки я в обятията си.

“От лична гледна точка, подобно поднасяне на песента понижава нивото на тревожност, което човек може да изпитва. Освен това във филма персонажите ни се влюбват в подобен момент, стоейки на сцената пред хиляди хора. Щеше да бъде наистина странно, ако и двамата бяхме седнали на столове, обърнали с лице към присъстващите в залата”, каза Купър, с което по заобиколен начин отрече да е имало нещо повече от приятелство между тях.
Лейди Гага вече много пъти е обяснявала същото. Тя неведнъж е казвала, че те са се сработили прекрасно на снимачната площадка, изпълнявайки толкова убедително героите си, в чиито обувки са влезли и по време на “Оскарите”, че публиката и пресата са се подвели от тяхната игра.

“Да, хората видяха любов… Но познайте какво! Ние искахме да видят точно това. Това е любовна песен, а филмът е любовна история. В продължение на една седмица работихме изключително упорито върху представянето на “Shallow”, каза тя в студиото на вечерното предаване на Джими Кимъл, след като песента бе отличена със заветната статуетка, присъдена ѝ от Академията.


LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *