Любопитно

Facebook тества нова опция за потребителитеFacebook в момента не позволява на потребителите да имат повече от един личен профил. Разбира се, това не спира много хора да поддържат по няколко различни профила поради множество причини. Компанията сега обмисля да промени мнението си и да улесни управлението на няколко профила от едно място, съобщава CNET.

Социалната мрежа е започнала експеримент, чрез който един акаунт може да има общо пет различни профила. Потребителят ще може да превключва между тях от едно място с два клика.

Експериментът отразява промените в начините, по които хората използват Facebook. Сега те ще могат да си направят отделни профили за различни хобита или дори за комуникация само с определени хора.

Идеята на тези профили ще е да помогне на потребителите по-лесно да откриват и споделят с хора със сходни интереси. Например хора с еднакви хобита, които да обменят опит и информация по-лесно, без това да “затрупва” с такива публикации основния им профил.

Компанията ще изисква от потребителите да спазват познатите досега правила за съдържание и поведение. Ще е забранено профилите да се използват за чужди самоличности или подвеждане на хората. Как ще се случва всичко това ще бъде уточнено чрез самите тестове.


LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *