Любопитно

Саня Армутлиева – четвъртият член на журито на X Factor

Саня Армутлиева – четвъртият член на журито на X Factorhttp://novanews.bg

Тя е начело на една от най-големите и проспериращи музикални компании у нас

Саня Армутлиева ще допълни великолепната четворка на журито в предстоящия сезон на X Factor. Освен новите лица, екипът решава, че трябва да има и един специалист, който познава X Factor талантите и притежава усет и сериозен опит в изграждането на успешни артисти. В продължение на над 20 години Станислава Армутлиева е начело на една от най-големите и проспериращи музикални компании в България – „Вирджиния Рекърдс“. В каталога ѝ влизат стотици звукозаписи и видео клипове на български изпълнители. 

Дългогодишният опит на Саня в музикалния бизнес ѝ помага да различи безпогрешно талантите, които притежават X Factor, както и да осигури силен старт и развитие на кариерата им. Сред продуцираните от „Вирджиния Рекърдс“ артисти в момента са победителите в първите три сезона на формата Рафи, Жана Бергендорф и Славин Славчев, талантите от последното издание на шоуто Невена Пейкова, Михаела Маринова, Пламен и Иво Добреви, Люба Илиева, Кристина Дончева, както и хитовите изпълнители Моисей и дуетът Pavell & Venci Venc.

Сериозна роля за професионалния поглед на Саня Армутлиева оказва както партньорството ѝ с екипа на Саймън Кауъл и неговата компания SyCo, така и съвместната ѝ работа през годините с титаните в звукозаписната индустрия Sony Music, Univеrsal Music и EMI.

„Саня е професионалистът, който най-добре може да усети потенциала на кандидатите и перспективата за тяхното музикално развитие. Вярвам, че е нужна на журито не само като човек, който вече е проследил случващото се на сцената на X Factor, но и като един от утвърдените музикални продуценти в България“, коментира продуцентът Магърдич Халваджиян, който за първи път ще влезе в ролята на жури на музикалния формат. 

Освен Саня и Маги, на съдийските столове ще седнат още Криско и Люси Дяковска.

Следете най-интересните новини на официалната Facebook страница на предаването, както и любимите си моменти от X Factor в канала във vbox7.com. 


LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *