Любопитно

Вики от “Мастило” в очакване на дъщеричката си Маргарита

Вики от "Мастило" в очакване на дъщеричката си Маргаритаhttp://novanews.bg

Ужасяваща история от миналото си разказа пред Мон Дьо певицата Виктория Терзийска

Ужасяваща история от миналото си разказа пред Мон Дьо певицата Виктория Терзийска от “Мастило”. Тя очаква първото си дете. То ще е момиченце и вече й е избрано име – Маргарита. Терминът е на 3 май, когато е родена и самата певица.

“Аз обаче не искам да я раждам на моята дата. Това е съвпадение на енергии и затова искам тя да си има нейна дата, а аз моя. Поне два месеца ми трябваше да осъзная, че в мен има нов живот”, сподели Вики.

Бащата на детето й – Петър, вече е предложил брак на певицата. Тя разказа, че се е влюбила постепенно в него и първоначално не е очаквала сериозни намерения от негова страна. 

“Имала съм две големи кризи в живота си. Те са свързани със загубата на баща ми и брат ми. За съжаление и двамата вече ги няма на този свят. Още на 18 години загубих брат ми, всичко се случи неочаквано. Баща ми пък загубихме заради болест на белите дробове”, сподели Вики от „Мастило”.

“Като че ли това дете сега е дар и ще запълни много празнини и за майка ми, и за мен. Затова съм много щастлива”, допълни певицата.

Какво още сподели Виктория Терзийска – гледайте във видеото.


LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *