Любопитно

Тайна и забранена връзка започва в сериала “София – Ден и Нощ”

Тайна и забранена връзка започва в сериала "София – Ден и Нощ"http://novanews.bg

Стар приятел заживява в квартирата, връзката на Коко и Ани е заложена на карта

Много смях, но и доста сериозни, бурни събития очакват квартирата на приятелите от „София – Ден и Нощ“ в следващите епизоди на сериала.

Забранена връзка ще започне съвсем неочаквано сред приятелите от най-забавната квартира в центъра на София. Тайната е строго пазена, защото застрашава доверието между всички приятели. Ако бъде разбулена, тя крие риска от взривоопасни последствия и ще уязви дълбоко отношенията между двама мъже, които винаги са се чувствали като братя. 

Любовта на Коко и Ани пък е заложена на карта в епизодите на „София – Ден и Нощ“ от 11 януари. След запознанството с родителите на Ани, връзката между нея и Коко става все по-напрегната. Страховете от очакваната сватба преследват уплашения Коко навсякъде. Но едно грубо предателство ще промени ситуацията до неузнаваемост.

Квартирата обаче става още по-забавна с един обичан, стар приятел от миналото, който внезапно ще се появи за изненада на всички. Кой е той и за колко време ще остане, ще разберем в следващите епизоди на сериала „София – Ден и Нощ“ от 11 януари по Нова от 22.00 часа.


LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *