Любопитно

„Вещицата от Блеър“ се завръща 17 години след „Проклятието Блеър“Хитовата лента ще остави без дъх любителите на хорър жанра от 21 октомври.

„Вещицата от Блеър” е поредният шедьовър, този път в хорър жанра, който „Лента” разпространява в кината у нас от 21 октомври. Психологическият филм на ужасите оставя на въображението да премине отвъд най-далечната граница на страха, гарантирайки на зрителите час и половина разтърсващ адреналин. Заслугата е на сценариста Саймън Барет и режисьора Адам Уингард.

Продължавайки по стъпките на легендата за Блеър, филмът разказва за група студенти, които се впускат в горите Блек Хилс в Мериленд, за да разкрият мистерията около смъртта на сестрата на Джеймс. Младежите са убедени, че нейто изчезване е свързано с легендата вещицата от Блеър. Първоначално студентите са изпълнени с ентусиазъм, но с идването на нощта настъпва и страхът.Вече са изминали 20 години откакто Хедър Донахю и нейните приятели са изчезнали в горите на Блек Хилс. Сега Джеймс заедно с приятелите си Питър, Ашли и Лиза, оборудвани с видео камера, са решили да направят филм, като изследват мистериозните обстоятелства по изчезването на редица хора в тази гора. Все още никой не се е решил да прави подобен филм, което ги изпълва с ентусиазъм. През мрачните гори те ще разчитат на двама местни жители, за да не се изгубят. Въпреки това, когато пада нощта, изгубването им ще бъде най-малкия проблем, защото някой или нещо иска да убие всички.

Става ясно, че зад легендата за вещицата от Блеър не стои само стар мит, а самата истина. Мрачната гора е нейният дом и тя ще убие всеки, който пренощува в нея. Младата група осъзнава, че легендата не е измислица, а реалността е много по-зловеща, отколкото са си представяли…

В главните роли ще видим Джеймс Алън Маккюън, Кали Хернандес, Корбин Рийд, Брандън Скот, Уес Робинсън и Валори Къри.

„Лента” е марката, с която Нова Броудкастинг Груп навлезе на пазара на киноразпространение в България. Сред топ филмовите предложения на „Лента” от началото на годината са “Зрителна измама 2” и “Механикът: Възкресение”, завладяващите комедии – „Моята голяма луда гръцка сватба 2″, „Денят на мама”, „Любезните пичове”, “Ох, на дядо!”, “Палави мамчета”, приключенският фентъзи филм „Добрият великан” и революционните хитове в трилър-жанра „Игра на нерви”, „I.T.”. След българския филм „Маймуна” и вдъхновения от действителен случай  „Deepwater Horizon: Море в пламъци”, не пропускайте „Вещицата от Блеър” от 21 октомври в кината.

Подробна информация за заглавията, разпространявани от „Лента”, можете да намерите на уебсайта на компанията.


LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *