Любопитно

Испански сайт помага на страдащите от безсъниеДвама специалисти по реклама от Барселона създадоха интернет платформа, която предлага клипове и предавания, предразполагащи към заспиване, съобщи АФП.

Страдащите от безсъние могат да гледат в “сиеста видео платформата” Напфликс конкурс по петанк, балета “Лебедово езеро” или курс по квантова физика. Има и видео с чукащ по прозорци дъжд, сватбата на голямата сестра на крал Фелипе Шести, документален филм за живота на пандите.

Съдържанието от около 60 видеоматериала, взети от Ютюб, бързо стана много популярно, каза един от основателите на сайта Виктор Гутиерес де Тена.

“Търсим монотонността и повторенията – каза той. – Това трябва да са неща, които ни напомнят детството, като курсовете или телевизията след хранене. Те започват винаги еднакво и каквото и да става, не губиш нишката, ако заспиш”.

Зад любопитството, което привлича хиляди посетители дневно, има и рекламен експеримент – създаването на маркова стратегия и нейното използване за привличане на общност от фенове.

Източник: БТА


LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *