Спорт

Война и заплаха за убийство в Черно море заради избирането на Боби МихайловОт Национален фен клуб Черно море изразиха недоволство от управлението на клуба и потвърдиха, че издигнатите плакати по време на мача със Славия са само началото на техните протести.

“По време на мача със Славия ясно изразихме своето крайно недоволство относно преизбирането на Борислав Михайлов за президент на БФС и политиката на управление в нашия любим клуб”, написаха от НФК Черно море в тяхна позиция.

Феновете обявиха, че реакцията на изпълнителния директор Марин Маринов е била повече от очаквана и показателна, като още на следващия ден е бил прекратен договорът за наем на двата павилиона намиращи се на стадиона, които се поддържат и финансират изцяло от фенклуба.

От Националния фенклуб на Черно море също така разкриха, че е последвала закана за убийство към едно от момчетата от тяхната организация, непосредствено пред бременната му съпруга.

НФК Черно море обяви, че категорично осъжда подобно подобно поведение.

„Ще отстояваме нашите искания докрай, а що се касае до заканите за убийство – нека директорът се свърже и с председателя на фенклуба Иван Михайлов”, се казва още в тяхната позиция.


LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *