Варна и регион

Цецка Цачева и Пламен Манушев на посещение във ВарненскоКандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.

-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят Област Варна. Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев. Цветанов ще представи кандидатпрезидентската двойка пред гражданите на морската столица от 18:00 ч. на входа на Морската градина.

В 08:00 ч. Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще присъстват във Варна на откриване на паметна плоча по случай 150 години от откриването на първата железопътна линия в България. Събитието ще се проведе на Централна ж.п. гара – Варна, пл.”Славейков” №1.

В 08:30 ч. кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб ще посетят Аксаково, за да се срещнат с жители на общината. Срещата ще се проведе в заседателната зала  на ОбС – Аксаково, в сградата на ОДК, ул. “Слави Дойчев” № 6г.  На нея ще присъства Атанас Стоилов – кмет на община Аксаково.

В 09:20 ч. Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с местни производители в Суворово. Срещата ще се проведе на местния пазар, който се намира на пресечката на ул. “Бузлуджа” и ул. “Клокотница” в гр. Суворово. Ще присъства и Данаил Йорданов – общински ръководител на ГЕРБ в Суворово.

В 10:15 ч. Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с обществеността на Вълчи дол в НЧ „Димитър Благоев“ пл. “Хр. Ботев” № 1. На събитието ще присъства Тошко Янев – кмет на община Вълчи дол.

В 11:05 ч. кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще разговарят с жители на Ветрино в НЧ “Просвета-1905”, с. Ветрино. С тях ще бъде Димитър Димитров – кмет на община Ветрино.

В 12:30 ч. Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Провадия. Срещата ще се проведе пред сградата на община Провадия, ул. “Дунав” № 39 /при лошо време – зала № 119 на общината/.  Ще присъства Дияна Агностева – общински ръководител на ПП ГЕРБ-Провадия.

В 13:20 ч. кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ и Цветан Цветанов ще разговарят с жители на Дългопол. Срещата ще проведе в Читалище “Никола Йонков Вапцаров”-гр. Дългопол, ул. “Г. Димитров” № 103. Ще присъства и Георги Георгиев – кмет на община Дългопол.

В 14:30 ч. Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се срещнат с обществеността в Долни чифлик и с жители на Бяла. Срещата ще се проведе в Читалище “Изгрев-1919 г.”, адрес: гр. Долни чифлик, ул.”Камчия” № 2. На нея ще присъстват Красимира Анастасова – кмет на Долни чифлик и Анастас Трендафилов – кмет на Бяла.

В 15:30 ч. Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят Аврен, за да разговарят с жители на общината. Срещата ще се проведе в Читалище „П. Р. Славейков – 1901” – с. Аврен. Ще присъства и Емануил Манолов – кмет на община Аврен.

В 16:20 ч. кандидатпрезидентската двойка и председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ ще се срещнат с жители на община Белослав в Читалище “Съзнание”, ул. “Св. Св. Кирил и Методий” № 7. Ще присъства и Деян Иванов – кмет на община Белослав.

В 17:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с обществеността в Девня. Срещата ще се проведе пред сградата на читалище “Просвета” – гр. Девня, бул. “Съединение” 165 /при лошо време в читалище “Просвета”/. В срещата ще се включи и Свилен Шитов – кмет на община Девня.

В 18:00 ч. започва основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в град Варна. В 18:30 ч. на площад “Антон Новак” (до входа на Морската градина) председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Варна кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта във Варна ще бъдат Пламен и Иво, Дара и Невена Пейкова от Х фактор, Поли Генова, група „Rewind”, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

 


LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *