fbpx

Следвай ни в

Избират Мис Варна 2021 днес

Четвъртък, 26 Август 2021 11:17 Любопитно Източник:  181

Над 600 гости ще станат свидетели на дългоочаквания спектакъл по повод шестнадесетото издание на престижния конкурс за красота Мис Варна, който ще се проведе тази вечер в морската столица.

Грандиозният спектакъл, подготвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието, е част от ежегодния Фестивал на модата и красотата 2021, който тази година се провежда с финансовата подкрепа на фонд "Култура" към Община Варна.

Церемонията започва от 21 часа тази вечер в лятната градина на комплекс Морско казино, където ще бъде избрана "Мис Варна" 2021, сред двадесет варненски красавици. По традиция победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс "Мис България" в края на септември месец.

В ролята на водещ ще влезе популярният актьор Симеон Лютаков, а специален гост на събитието ще бъде оперната звезда Илина Михайлова.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за първи и втори тур на конкурса са създадени специално за участничките в него от талантливите дизайнерки - Весела Василева - Veteida /І тур/ и Мирена Чакърова – модна къща Мира Вижън /ІІІ тур/, а аксесоарите към роклите са изработени от Радапола. Във вторият решаващ тур, миските ще дефилират с бански костюми на Avangard, а обувките се правят по поръчка от дизайнерите на Sara Pen.

И тази година присъстващите ще станат свидетели на една нестандартна хореография и ефектен стайлинг на миските, а оригиналните превъплъщения на професионалните танцьори от балет "Арт Денс" и двадесетте претендентки за титлата МИС ВАРНА 2021 ще пренесат многобройната публика в един свят, подвластен единствено и само на Нейно Величество - Красотата!

Освен титлата Мис Варна 2021 ще бъде излъчена и Мис интернет Варна 2021.

Гласуването за нея стартира на 14 август на сайта и ще приключи след третия заключителен тур.