fbpx

Следвай ни в

Tweeter се пошегува на гърба на срива на останалите социални мрежи

Вторник, 05 Октомври 2021 08:21 Любопитно Източник:  36

Facebook, Messenger, Instagram и WhatsApp се сринаха в понеделник , малко след 18ч. В продължение на часове десетки милиони потребители не успяха да влязат в профилите си.

Според сайтове, които следят трафика в интернет, проблемите на трите приложения са започнали още към 18 часа българско време. След това настъпил пълен срив на услугите.

От конкурентната социална мрежа - Twitter се пошегуваха на гърба на колегите си като пуснаха съобщение - "Здравейте буквално всички".

Facebook, Instagram и WhatsApp възстановиха работа шест часа след срива. Безпрецедентното прекъсване на достъпа до трите платформи, които са собственост на Facebook предизвика хаос и създаде проблеми на много хора по целия свят.

Засега компанията не посочва каква е причината за кризисната ситуация.

Състоянието на собственика на Facebook Марк Зукърбърг се е стопило с повече от 6 милиарда долара само за няколко часа заради спада в цената на акциите на компанията на борсата.

Facebook, Messenger, Instagram и WhatsApp вече се завърнаха онлайн. Съжалявам за днешното прекъсване - знам колко разчитате на нашите услуги, за да се свързани с близките си, написа Зукърбърг на профила си в социалната мрежа.